Top 3

Geplaatst op zaterdag 30 december 2017 @ 11:56 , 113 keer bekeken

 

1976 Verenigde Staten Western 135 minuten geregisseerd door Clint Eastwood met Clint Eastwood, Chief Dan George en Sondra Locke.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog zaaien bendes dood en verderf in het Wilde Westen. Het rustige leventje van Josey Wales, een landbouwer uit Missouri, wordt plots totaal verwoest, wanneer een bende guerrilla's zijn echtgenote en zoontje vermoorden. Terrill, de leider van de bende, laat Josey voor dood achter maar hij overleeft de slachtpartij. Hij sluit zich aan bij de rebellenleider Fletcher. Voortaan heeft hij maar één levensdoel: wraak nemen. Aan het einde van de burgeroorlog wordt aan de guerrilla's amnestie verleend. Fletcher en zijn mannen geven zich aan. Alleen Josey weigert dit te doen.

TRAILER
 

1969 Verenigde Staten Komedie / Western 166 minuten geregisseerd door Joshua Logan met Lee Marvin, Clint Eastwood en Jean Seberg.

In 'Stad Zonder Naam' werken enkel mannen. Deze goudzoekers wroeten dag en nacht in de aarde in de hoop schatrijk te worden. De mannen schieten goed met elkaar op, maar ze missen allemaal de aanwezigheid van een vrouw. De vreugde is groot als de mormoon Jacob Woodling in het stadje arriveert. Hij wordt vergezeld door zijn twee vrouwen, Elisabeth en Sarah. De twee doen echter niets anders dan kibbelen met elkaar en daarom besluit hij Elisabeth van de hand te doen en per opbod te verkopen.

TRAILER
 

1980 Verenigde Staten Actie / Komedie 116 minuten geregisseerd door Buddy Van Horn met Clint Eastwood, Sondra Locke en Geoffrey Lewis.

Philo neemt deel aan een 'bare knuckle' gevecht om wat geld bij te verdienen naast zijn auto reparatie werk. Na dit gevecht besluit hij te stoppen hiermee, maar als de onderwereld een nieuw gevecht regelt, moet hij toch weer aan de bak.

TRAILER


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: